12 Ιουνίου 2011

Upside - down cake!!!

 Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή!!!
Ανακατεύω σε ένα μπώλ:
1/2 κούπα μύρτιλλα, 1 κούπα βατόμουρα, 1 κούπα φράουλες και 1 κουταλιά της σούπας μέλι.
Βάζω στο food processor 1 κούπα καρύδα, 1 κούπα καρύδια, 12 χουρμάδες, λίγο αλάτι και τα ανακατεύω.
Σε ένα τσέρκι των 15 cm βάζω στη βάση μια λαδόκολλα και απλώνω την μισή ποσότητα από τα φρούτα του δάσους. Προσθέτω από πάνω τη μισή ποσότητα από το μίγμα καρυδιού-καρύδας και το πιέζω ελαφρά με τα δάχτυλα. Επαναλαμβάνω και βάζω το τσέρκι στο ψυγείο για μια ώρα.

Για να ξεφορμάρω βάζω  ένα πιάτο πάνω από το τσέρκι και το αναποδογυρίζω. Βγάζω το τσέρκι και βουαλά...

Δείτε και το σχετικό βίντεο:
http://www.youtube.com/user/JenniferCornbleet?blend=23&ob=5#p/u/0/pf4nJoe_ay4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου