4 Νοεμβρίου 2011

Ένα ρόδι την ημέρα...

 Το ρόδι είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δοκιμάσω και στα γλυκά που φτιάχνω. 
Χάρη στον γνωστό chef της ωμοφαγίας Russel James ξετρύπωσα μια συνταγή και την έφτιαξα.  
Δεν μένει να την δοκιμάσετε και εσείς!

For the base
1 cup cashews
2 tablespoons agave
1/4 cup coconut oil
2 teaspoons vanilla extract
1/4 teaspoon salt
2 teaspoons lemon juice
- First process cashews to flour.
- Add remaining ingredients and process again.
- Press into the bottom of a 9″ springform pan and place in fridge whilst working on filling.
For the filling
3 cups cashews, soaked for 1 – 2 hours
1 cup coconut oil
1/2 cup lemon juice
2 tablespoons vanilla extract
1/2 teaspoon salt
3/4 cup agave
1 1/2 cup pomegranate juice
1/2 cup beetroot juice (optional, just for colour)
- Blend all ingredients in a high speed blender under smooth.
- Pour on top of the base.
- Place in the freezer to set. Once it’s set, the cheesecake can be moved to, and stored in, the fridge until ready to eat.
http://therawchef.com/therawchefblog/pomegranate-cheesecake-with-clementine-gelato

Ιδού το αποτέλεσμα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου