Μετά ανακάλυψα την Granola και το αμυγδαλόγαλο!!!
Η Granola είναι τραγανές μπουκίτσες από ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα που αφυδατώνονται στον αφυγραντή σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 41 C έτσι ώστε να μην καταστρέφονται τα ένζυμα και τα θρεπτικά συστατικά.
Πιο συγκεκριμένα ανακατεύω αμύγδαλα, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, σταφίδες, κράνμπερυς, χουρμάδες, μέλι,μήλο, κανέλα και φυσική βανίλια. Οι ξηροί καρποί και οι σπόροι μουλιάζονται από βραδύς για καλύτερη πέψη.
alex, exeis esi granola na agoraso? to gala apo amigdalopsixa pws to ftiaxneis?
ΑπάντησηΔιαγραφή